E-mærket


Vilkår

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer.
  • Levering: 2-3 hverdage.
  • 30 dages fuld returret.
  • Vi er E-mærket.
  • Læs vores FAQ.
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til fotorammer-online@viabella.dk.

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Fotorammer-online.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Fotorammer-online.dk.
 
Levering
Postnord pakkeshop: 39,00 kr.
GLS pakkeshop: 39,00 kr.
GLS til erhvervsadresse: 49,00 kr.
GLS til privatadresse: 59,00 kr.
 
I ferietid og på helligdage kan leveringstiden variere - det vil bliver oplyst på et banner på forsiden.
 
Du er selv ansvarlig for korrekt indtastet navn, adresse, mobilnummer og e-mail.
Ønsker du din ordre sendt til dit arbejde, skal fimanavnet anføres.
 
Vælger du pakkeboks kan du være udefor, at din pakke omdirigeres til butik med udleveringssted, hvis der ikke er plads i pakkeboksen eller din pakke er for stor.
 
Bor du i et land som ikke er med i EU, skal der ikke betales dansk moms, som derfor skal fratrækkes prisen på varerne. Det er ikke alle varer vi har mulighed for at sende til undenfor Danmarks grænser.
 
Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- Mobilepay
- Dankort & Visa/dankort
- Visa Electron
- MasterCard
- Eurocard
- Forbrugsforeningskort
- Bankoverførsel (forudbetaling) 
- EAN-nummer (offentlig institution)
 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Intet gebyr.
 
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1. Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2. Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.
 
Bankoplysninger:
Sparekassen Danmark
Kontonummer: 9070-4200572799

Alle priser på Fotorammer-online.dk - på web-adressen http://www.fotorammer-online.dk - er i danske kroner og inkl. moms.
 
Vælger du bankoverførsel som betalingsform, går der i hverdage 24 timer inden vi kan se beløbet på vores konto. Når beløbet er registreret, bliver varen afsendt. Vær opmærksom på, at ved denne betalingsform, er varen kun er reserveret til dig i 2 dage, dvs. er betalingen ikke registreret inden, må du gennemføre bestillingen på ny. Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
 
Til udenlanske kunder
IBAN.nr: DK0692174200572799
SWIFT-BIC nr: JUTBDK21
 
Hvis du ikke modtager den bestilte varer indenfor normal leveringstid, bedes du kontakte os, så vi kan få pakken efterlyst.
 
Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i Fenomen.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Uafhentede pakke
Uafhentede pakker som returneres eller nægtet modtagelse debiteres med kr. 75,- til dækning af returfragt + ekspedition.
 
Reklamationsret
Er der fejl eller mangler ved en leverance fra Fenomen.dk, skal du hurtigst muligt kontakte os, enten pr. mail eller telefon (se under punktet ”Kontakt”). Det er købelovens regler, der gælder. Vil du reklamere over en vare, er det din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Som udgangspunkt kan du klage over fabrikationsfejl, der viser sig senest 24 måneder efter du har fået varen leveret, forudsat at varen ikke er misligholdte. Vi vil vurdere reklamationen - hvis det skyldes slitage, forkert vedligeholdelse eller anvendelse kan reklamations-retten ikke gøres gældende. Når vi modtager en klage over en vare, vil vi tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes eller om pengene skal tilbagebetales. Ved fejl skal du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan aftale det videre forløb. Ønsker vi varen retur, så dækker vi portoen ved, at vi sender dig en returpakkelabel du skal bruge til returneringen.
 
Varen sendes til:
Viabella Aps
Hjarbækvej 65
8831 Løgstrup
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
Ved reklamationer SKAL kopi af faktura eller ordrebekræftelse sendes med, så vi kan spore din levering.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 
 
Fortrydelsesret 
Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
 
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  
 
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på fotorammer-online@viabella.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling eller pr. efterkrav.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Returneringer skal være os i hænde senest 30 dage efter du har fået udleveret din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Og det er ikke nok at sende varen i egen emballage/gaveæske, der skal en papkasse eller anden beskyttelse omkring varen, for at beskytte denne.
Vi modtager kun returvarer sendt direkte til vores adresse, vi har ikke mulighed for at hente på udleveringssteder. 
Du vælger selv transportør, vær opmærksom på at DAO ofte ikke leverer i åbningstiden (kl. 8-16) - anbringes pakken på et udleveringssted modregnes et gebyr kr. 100,- hvis vi skal afhente.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Vær opmærksom på at original emballage er intakt ved returnering, varens værdi forringes, hvis der f.eks. er skrevet på emballagen, eller der er at tape på, eller du bruge den til forsendelse. Anvend forsendelseskasse, det er ikke nok at sende varen i plastikpose. Ved værdiforringelsen kan vi være nødsaget til at trække op til 50% af varens værdi.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
 
Ved returnering SKAL kopi af faktura eller ordrebekræftelse sendes med, så vi kan spore din levering. 
 
Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling eller pr. efterkrav.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Viabella Aps
Hjarbækvej 65
8831 Løgstrup
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Manualer og brugsvejledninger
Mange af vores produkter har manual på engelsk, eller et andet let forståeligt sprog som ikke er dansk. Har du problemer med at forstår en manual, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe med opsætning.

De angivne mål, vægt og produkt beskrivelser generelt er altid vejledende.
 
Persondatapolitik 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 
 
Personoplysningerne registreres hos Viabella ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
 
Den dataansvarlige på Fotorammer-online.dk er Mette Skall. 
 
Som registreret hos Viabella ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: fotorammer-online@viabella.dk
 
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til fotorammer-online@viabella.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret 16. august 2023.
 


Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Google Analytics
Google AdWords
Cookie tilladelse
Clerk
DoubleClick


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mhs@viabella.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
 

Udgiver

Fotorammer-online.dk ejes og publiceres af:
Viabella ApS
Hjarbækvej 65
8831 Løgstrup
Telefon: 70 215 000
Email: fotorammer-online@viabella.dk
Kontaktperson: Mette Skall (Direktør)

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.